Wereldkampioen Shorttrack Sjinkie Knegt op bezoek bij IKO Enertherm

Shorttracker Sjinkie Knegt heeft er een fantastisch seizoen op zitten. Nadat hij in januari al voor de tweede keer Europees Kampioen Shorttrack werd, haalde hij op 15 maart goud op de wereldkampioenschappen in Moskou. Om dat te vieren haalde sponsor IKO enertherm kersvers wereldkampioen Sjinkie naar de IKO vestiging in Klundert voor een ‘meet & greet’ met alle medewerkers een aantal relaties van IKO. Sjinkie kreeg bij die gelegenheid een rondleiding in onze fabriek. Meteen werd ook het sponsorcontract tussen IKO en Sjinkie officieel ondertekend.

Waarom IKO team vormt met Sjinkie Knegt

IKO enertherm streeft naar het steeds weer verleggen van de limieten inzake isolatiewaarde en energiebehoud, en het op elkaar afstemmen van alle factoren die bijdragen tot een topprestatie is net wat topsporters doen. IKO Insulations gebruikt de sportmetafoor op een coherente en inspirerende manier om de IKO enertherm PIR isolatieplaten in de markt te zetten. Voor de Nederlandse markt is gekozen voor een samenwerking met een snelle, krachtige en energieke sport, Shorttrack met als boegbeeld Sjinkie Knegt.

Nog een topprestatie van Sjinkie

Sjinkie heeft nog meer in de benen zitten dan een ijzersterke sprint op het ijs. Ook op de fiets kan hij snedig uit de hoek komen. Dat bewees hij met zijn deelname aan de eerste Amstel Radler Challenge waar zowel wielrenners als schaatsers aan deelnemen. De uitdaging: per twee zo hard mogelijk de Cauberg (waar ook de deelnemers aan de wielerklassieker Amstel Gold Race overheen moeten) op fietsen. Over de grenzen van je eigen sport heen kijken… echt iets voor Sjinkie en helemaal in de stijl van IKO!

IKO enertherm en Sjinkie Knegt