De IKO schaatsers van TEAM IKO!

IKO sponsort naast het veldrijden ook schaatsers!

Dinsdag 1/10 tijdens de persvoorstelling werd het al snel duidelijk, de schaatsers van Team IKO zijn klaar voor het nieuwe schaatsseizoen 2019-2020! Het afgelopen seizoen werd een succes. Alle schaatsers haalden het beste in zich naar boven, met verschillende medailles als resultaat! Met het nieuwe seizoen in zicht, heeft het team grote ambities en vooral veel zin om ook van dit seizoen weer een succesverhaal te maken.

Dit seizoen zullen we, na een lange revalidatie van een knieoperatie, Jorien ter Mors weer op het ijs kunnen bewonderen. Jan Blokhuijsen zal zich helemaal focussen op de komende (voor Jan de vierde) Olympische Spelen in 2022. Daarnaast verwelkomt het team een aantal nieuwe talenten waaronder o.a. Femke Beuling en Lex Dijkstra. De mix van nieuwe talenten met de meer ervaren teamleden zorgt voor een evenwichtige balans binnen het team.

IKO is alvast enthousiast over het nieuwe seizoen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit jaar weer grenzen verlegd gaan worden met medailles als gevolg!

#IKOPushingLimits.

 

Team IKO komend seizoen:
Jorien ter Mors        1000/1500 meter
Letitia de Jong          500/1000 meter
Bo van der Werff     500/1000 meter
Femke Beuling         500/1000 meter
Jan Blokhuijsen        Allround
Lex Dijkstra              Allround
Lennart Velema      500/1000 meter
Niek Deelstra          500 meter
Stef Brandsen         500 meter

Team IKO schaatsers